BiM Consultors

La missió de BiM consultors és oferir serveis de consultoria integral per al desenvolupament del sector turístic, centrant-se en tres àrees fonamentals: promoció econòmicamàrqueting turístic i accessibilitat turística. Ens dediquem a transformar destinacions i empreses turístiques per tal que siguin més inclusives, competitives i sostenibles, contribuint al seu èxit a llarg termini.

BiM Consultors es compromet a generar valor a través de la innovació i la creativitat, adaptant-se a les tendències canviants del sector i responent a les expectatives dels visitants. La nostra prioritat és oferir assessorament expert i suport pràctic, contribuint a la creació de destinacions més sostenibles i accessibles que no només atreguin més turistes, sinó que també millorin la qualitat de vida de les comunitats locals.

Amb el software d’accessibilitat turística PROA, volem:

 Millorar l’accessibilitat

Garantir que les destinacions i serveis turístics siguin accessibles per a totes les persones, incloent-hi aquelles amb discapacitats o necessitats especials, proporcionant solucions personalitzades al sector turístic per a la millora de l’accessibilitat. Qualitat de vida de les comunitats locals.

Promoure la inclusió

Treballar per establir estàndards i millors pràctiques d’accessibilitat, avaluant, assessorant i formant empreses i personal en com oferir experiències turístiques que siguin inclusives i respectuoses amb la diversitat de tots els visitants.

El Nostre equip

Som un equip compromès amb la innovació i la creativitat per fer el turisme més inclusiu i sostenible. Oferim serveis de consultoria per a la promoció econòmica, màrqueting turístic i accessibilitat.

Jaume Marín

CEO

Charo Errando

Directora MD

Marc Grijalvo

Product Owner

Xavi-proa

Xavi Abad

Director Operacions

Silvia Aulet - proa

Silvia Aulet

Experta en Accessibilitat Turística

David Muñoz

IT Manager

Eva Teixidor - proa

Eva Teixidor

Responsable de continguts

Demelza Greggory

Responsable Comercial

Philippe Verdoodt-Carazo

Responsable d’operacions

Uneix-te al turisme per a tothom!

Contacte

C/ Riera Ginjolers 123 local 1, 17480 Roses (Girona)

× Sol·licita una demo