Característiques del software

PROA és una eina indispensable per a empreses i institucions turístiques que volen liderar en l’àmbit del turisme accessible. Proporciona les eines necessàries per avaluar, millorar i promoure l’accessibilitat, contribuint a un turisme més inclusiu, responsable i sostenible.

Transformant l’Accessibilitat Turística

Característiques principals de PROA

Autoavaluació personalitzada

PROA proporciona una autoavaluació àgil i intuïtiva, adaptada a cada tipus de recurs turístic, permetent identificar amb precisió les àrees que necessiten millores.

Informes i suggeriments de millora

Després de l’avaluació, PROA genera informes detallats amb suggeriments específics de millora per a cada tipus de discapacitat, facilitant la implementació de solucions efectives.

Promoció de l'accessibilitat i la inclusió

Utilitzar PROA demostra un compromís amb la inclusió i la responsabilitat social, millorant la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i enriquint l’experiència turística de tots els visitants.

Perspectiva de l'usuari final

Les enquestes de PROA incorporen la perspectiva de l’experiència turística de l’usuari final, oferint una visió real i detallada del nivell d’accessibilitat dels espais avaluats.

Dades i visualització en temps real

Les institucions i empreses poden accedir a dades analítiques en temps real, ajudant a monitoritzar l’accessibilitat dels espais i prendre decisions informades basades en dades actualitzades.

Suport a les polítiques de sostenibilitat

PROA està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, ajudant a les institucions a desenvolupar polítiques de turisme sostenible i accessible.

 

Aposta per l’accessibilitat i la inclusió

Uneix-te al turisme per a tothom!

Contacte

C/ Riera Ginjolers 123 local 1, 17480 Roses (Girona)

× Sol·licita una demo